Leon Peto Borussia Dortmund Echipa nationala Under 20 FSV Mainz SG Barockstadt Stranieri

OFICIAL Unde s-a transferat fotbalistul român de națională care a jucat trei sezoane la Borussia Dortmund

Leon Peto s-a născut în Germania și are selecții la reprezentativele Under 15, Under 16, Under 17, Under 18 și Under 20 ale României.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Iulie 2023, 11:30
Data actualizarii: Luni 31 Iulie 2023, 11:31

Mijlocașul ofensiv Leon Peto (21 de ani), născut în Germania dar cu selecții la reprezentativele Under 15, Under 16, Under 17, Under 18 și Under 20 ale României, s-a despărțit în această lună de clubul FSV Mainz 05 din Bundesliga și a semnat cu SG Barockstadt Fulda-Lehnerz, echipă din Regionalliga Sudwest, a anunțat gruparea din divizia a patra germană pe site-ul oficial.

Peto a fost legitimat la Borussia Dortmund între 2014 și 2017, iar la Mainz evolua din vara lui 2018, fără să apuce însă să debuteze la prima echipă.

”SG Barockstadt a semnat cu Leon Peto de la FSV Mainz 05 - Under 23 înaintea începerii noului sezon.

Fotbalistul de 21 de ani a evoluat la academia clubului din Bundesliga și a jucat un total de 54 de meciuri pentru Mainz Under 23 în Regionalliga Sudwest.

Leon Peto, ”un jucător bine antrenat și un mijlocaș foarte flexibil”

Născut în Ibbenbüren, Peto va întări echipa, fiind un jucător bine antrenat și un mijlocaș foarte flexibil”, a anunțat clubul german.

”Stilul de joc al lui SGB mă avantajează și sper să-mi ajut echipa atât cu calitățile ofensive pe care le am, cât și cu munca defensivă pe care o voi depune”, a declarat Leon Peto la semnarea contractului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!