VIDEO George Pușcaș și Vasile Mogoș, marcatori în meciul din Italia cu patru români pe teren

George Puscas Crotone marius marin Pisa Vasile Mogos Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2022, 22:00
Data actualizarii: Miercuri 02 Martie 2022, 22:00

George Pușcaș și Vasile Mogoș au marcat câte un gol în meciul Pisa - Crotone 3-2, contând pentru etapa cu numărul 27 din Serie B.

Pușcaș și Mogoș, marcatori în Pisa - Crotone 3-2

Pușcaș a deschis scorul în minutul 22, când a primit o pasă la limita ofsaid-ului de la Benali, a driblat portarul și a trimis fără emoții în poartă. Pentru atacantul român a fost a doua reușită la Pisa, după ce a fost împrumutat în această iarnă de la Reading.

Până la pauză, Pisa a dus scorul la 2-0, grație reușitelor lui Benali (37') și Torregrossa (45'). În partea secundă, la Crotone au intrat Vasile Mogoș și Ionuț Nedelcearu, iar primul a reușit să înscrie pentru oaspeți în minutul 60.

Până la final, Crotone a mai redus o dată din handicap grație reușitei lui Cuomo din minutul 69, iar Pisa - Crotone s-a încheiat 3-2.

La Pisa, Marius Marin și George Pușcaș au fost integraliști, iar Ionuț Nedelcearu și Vasile Mogoș au jucat la Crotone din minutul 53.

În urma acestui rezultat, Pisa se află pe locul 4, care duce la barajul de promovare, cu 49 de puncte, în timp ce Crotone se află pe poziția 19, penultima, direct retrogradabilă, cu doar 15 puncte.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!