Stranieri

Șumudică, gata să dea lovitura pe piața transferurilor! A anunțat conducerea că vrea un internațional român

Antrenorul român caută în continuare întăriri pentru a încerca să salveze Yeni Malatyaspor de la retrogradare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 16:19
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 16:20

Yeni Malatyaspor a făcut deja șase transferuri în această iarnă, însă Marius Șumudică ar insista pentru încă o mutare importantă în actuala fereastră de mercato.

Marius Șumudică l-ar vrea pe Alexandru Maxim la Yeni Malatyaspor

Antrenorul român și-ar dori să îl aibă din nou sub comanda pe Alexandru Maxim (31 de ani), mijlocașul lui Gaziantep, care traversează un nou sezon bun în Turcia, cu patru goluri și patru pase decisive în cele 17 meciuri din acest sezon.

Publicația turcă Reform Haber susține că Marius Șumudică a transmis conducerii lui Yeni Malatyaspor că își dorește să realizeze această mutuare "cât mai curând posibil", însă transferul pare greu de realizat în actualele condiții.

Alexandru Maxim, adus de Marius Șumudică la Gaziantep în ianuarie 2020, de la Mainz, s-a adaptat excelent în Turcia, unde a strâns deja 27 de goluri în 73 de meciuri. În toamna anului trecut și-a prelungit contractul până la finalul sezonului 2023/2024, astfel că o mutare la ultima clasată din Super Lig pare greu de realizat.

Totuși, Maxim a recunoscut că are o relație specială cu Șumudică, antrenor care l-a făcut să se simtă "un jucător important, m-a băgat meci de meci, chiar dacă am avut uneori și evoluții mai șterse", spunea internaționalul român, la finalul anului 2020.

Alexandru Maxim, fotbalist cu 53 de meciuri și șapte goluri la naționala României, este cotat la 3 milioane de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Yeni Malatyaspor, echipa lui Marius Șumudică, ocupă locul 20, ultimul, cu 16 puncte strânse în 22 de meciuri, la 10 lungimi în spatele ultimei poziții care asigură salvarea, ocupată de Giresunspor, care are un meci în plus.

Modifică setările cookies