Nicolae Stanciu China Slavia Praga Wuhan Three Towns Stranieri

Stanciu a plecat de la Slavia, dar nu poate intra în China pentru a semna cu noua echipă! Motivul pentru care nu a primit încă viza 

Nicolae Stanciu (28 ani) s-a despărțit de Slavia Praga, urmând să semneze cu Wuhan Three Towns. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 07 Februarie 2022, 21:06
Data actualizarii: Luni 07 Februarie 2022, 21:18

Mijlocașul român a fost vândut de campioana en-titre din Cehia la o grupare din China, în ciuda faptului că Stanciu a fost cel mai bun jucător din echipă în ultimele sezoane. Fotbalistul român a ajuns la un acord cu oficialii echipei din China, în urmă cu o săptămână, dar nu a fost anunțat oficial încă. 

Slavia Praga va încasa 4.5 milioane de dolari în schimbul său, acesta fiind și motivul transferului. Cehii aveau nevoie să elibereze din masa salarială, iar suma încasată pe Stanciu este importantă. La rândul său, mijlocașul român va fi plătit regește în China, având un salariu de 3 milioane de dolari pe an, triplu față de ce încasa la Slavia. 

Motivul pentru care Stanciu nu poate intra în China

În ciuda faptului că s-a înțeles cu Wuhan Three Towns de o săptămână, Stanciu nu a semnat încă un contract, motiv pentru care anunțul transferului său nu a fost făcut oficial. Mijlocașul trebuie să zboare la Wuhan pentru a face vizita medicală, însă nu a obținut viza de intrare în China, iar motivul este cu totul neașteptat. 

Stanciu nu a primit încă viza din cauză că în această perioadă chinezii sunt ocupați cu toate evenimentele dedicate intrării în Anul Nou Chinezesc, Anul Tigrului de Apă, anunță GSP

Un apropiat al fotbalistului a explicat situația pentru sursa citată: „Până acum nu a primit viza de intrare pe teritoriul Chinei și încă așteaptă! Se lucrează la toate formalitățile necesare, doar că chinezii au fost ocupați în ultima săptămână cu sărbătorirea Anului Tigrului de Apă. Nico a plecat de câteva zile din Cehia, e acasă, la Alba Iulia și așteaptă veștile pentru a pleca spre China”. 

În ciuda amânării, fotbalistul ar fi primit asigurări din partea oficialilor chinezi că în următoarele zile urmează să fie puse la punct detaliile plecării sale spre Wuhan. 

  • 7 milioane de euro este cota lui Nicolae Stanciu conform Transfermarkt. 
  • 112 meciuri a jucat pentru Slavia Praga, înscriind 26 de goluri și având 28 de assist-uri. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies