anamaria prodan Nicolae Stanciu transfer nicolae stanciu Stranieri

Anamaria Prodan dezvăluie ce ofertă a refuzat Nicolae Stanciu. "Dacă se lua după mine, avea triplu bani!"

Liderul naționalei, Nicolae Stanciu, s-a înțeles cu gruparea chineză Wuhan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2022, 08:14
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2022, 08:32

Agenta Anamaria Prodan susține că Nicolae Stanciu, transferat de curând de la Slavia Praga la Wuhan, în prima ligă din China, putea să aibă un alt curs al carierei.

Impresara a dezvăluit că liderul primei reprezentative a ales cu sufletul în momentul în care a plecat la Anderlecht, deși avea o propunere tentantă din punct de vedere financiar din partea turcilor de la Fenerbahce.

"Cariera de fotbalist este scurtă și, dacă nu reușești până la 20-25 de ani să faci pasul către Real Madrid sau Barcelona, este păcat să stai și să te gândești ce să alegi între un club din Europa și unul din Asia. Nicușor este un jucător pe care îl dau exemplu tuturor, lângă Bourceanu, Pintilii, care au ascultat sfatul managerului lor și au mers ca ceasul. Nu s-au luat după amenințări.

Eu i-am învățat pe toți “Managerul este al vostru, vă servește interesele voastre. Clubul vrea să te vândă, să ia mulți bani pe tine”. Ei și-au luat banii și i-au zis “du-te”. Nicușor o singură data n-a ascultat de mine, poate o să se supere, când a avut de ales între Fenerbahce și Anderlecht… dacă se lua după mine și o alegea pe Fenerbahce, avea triplu bani. Dar a ales cu sufletul și a ales Anderlecht. El a avut ghinionul să plece antrenorul.

Este fericit, liniștit că merge în China. Andreea (n.r. – soția lui Nicolae Stanciu) o să mai aibă un copil", a declarat Anamaria Prodan, potrivit Realitatea Sportivă.

Pentru Slavia Praga, Stanciu a marcat 25 de goluri și a reușit 30 de pase decisive în cele 111 meciuri jucate, iar în acest sezon a înscris 3 goluri și a oferit 5 assisturi în 21 de partide. Stanciu este evaluat la șapte milioane de euro de site-urile de specialitate.

Modifică setările cookies