VIDEO EXCLUSIV ”E gata cu echipa națională!”. Mesaj categoric pentru Stanciu, după oferta de la chinezi

Nicolae Stanciu (28 de ani) a primit o ofertă din partea chinezilor de la Wuhan Three Towns, așa cum presa din Cehia a scris în ultimele zile.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 01 Februarie 2022, 16:15
Data actualizarii: Marti 01 Februarie 2022, 16:19

Vasile Miriuță crede că un transfer în China, pentru Nicolae Stanciu, l-ar scoate din vizorul noului selecționer, Edi Iordănescu, pentru echipa națională.

Miriuța, categoric în cazul lui Stanciu: ”E gata cu echipa națională!”

Chinezii oferă nu mai puțin de patru milioane de euro pentru mijlocașul de 28 de ani.

„E gata cu echipa naționala! Când te-ai dus în China, Emirate și Arabia Saudită, părerea mea e că ai terminat cu echipa națională, dar s-a gândit la el Nicușor, la viitorul lui, să câștige bani. 

Dacă îți dorești să rămâi în Europa și să mergi la echipa națională, rămâi în Europa, dar cred că rețeta financiară a fost foarte mare ca să fie bună”, a spus Vasile Miriuță, la emisiunea Ora Exactă în Sport.

Pentru Slavia Praga, Stanciu a marcat 25 de goluri și 30 de pase decisive în cele 111 meciuri jucate, iar în acest sezon a înscris 3 goluri și a bifat 5 assisturi în 21 de partide.

Stanciu este evaluat la șapte milioane de euro de site-urile de specialitate, iar în vară ca intra în ultimul an de contract cu Slavia Praga.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!