"Poate crea ceva din nimic!" Reactia fanilor lui Rangers dupa ce Ianis Hagi a jucat DOAR 20 de minute cu Leverkusen

"Poate crea ceva din nimic!" Reactia fanilor lui Rangers dupa ce Ianis Hagi a jucat DOAR 20 de minute cu Leverkusen

Glasgow Rangers a pierdut cu 3-1 meciul din optimile Europa League cu Bayer Leverkusen.

Ianis Hagi a fost lasat pe banca de rezerve de Steven Gerrard pentru meciul cu Leverkusen, fiind introdus pe teren pentru doar 20 de minute de joc. Dupa intrarea sa, Rangers a inscris singurul gol al meciului, iar mijlocasul roman a fost aproape de un assist de senzatie, insa Morelo nu a reusit sa intercepteze pasa.

Fanii s-au aratat nemultumiti de decizia lui Gerrard de a-l lasa pe banca pe Ianis, dupa ce au vazut prestatia jucatorului roman din cele 20 de minute jucate.

"Arfield, Kamberi si Hagi, super!"


"Stiu ca am pierdut, insa sunt usor incantata de prestatia din a doua repriza. Tav a aratat ca un capitan uneori, iar Kambari si Hagi au fost schimbari senzationale"

"Cred ca Rangers au jucat fantastic. Ghinion ca s-a terminat 3-1, ar fi trebuit sa mai inscriem cel putin doua goluri. Gerrard trebuie sa realizeze ce are Hagi de oferit. A intrat si a creat atat de mult in cele 20 de minute"

"No Hagi, no party"

"Tinand cont ca mai mult ca sigur trebia sa castigam tuul ca sa mai avem vreo sansa impotriva lui Leverkusen, de ce l-ai lasa pe Hagi, un jucator care a demonstrat deja ca poate crea ceva din nimic si sa deblocheze aparari, pe banca? Nu inteleg"

"A trebuit sa intre Hagi, iar Rangers a fost o alta echipa. Foarte ciuat ca nu a primit oportunitati nici cu Felice Mazzu, nici cu Hannes Wolf la Genk"

"Hagi a fost cel mai bun jucator al nostru in 10 minute"


"Hagi trebuie sa inceapa la mijloc in fiecare meci. Singurul om din echipa care poate face ceva"

VIDEO PROTVPLUS.RO

FOTO și VIDEO. Parada de 1 Decembrie 2020. Ediție specială Știrile Pro TV de Ziua României
BRAT

Modifică setările cookies