Probleme mari pentru Pantilimon in Turcia! Nu s-a prezentat la antrenament si se afla in conflict cu sefii echipei! Ce s-a intamplat

Probleme mari pentru Pantilimon in Turcia! Nu s-a prezentat la antrenament si se afla in conflict cu sefii echipei! Ce s-a intamplat

ROMANIA da ultima batalie a primaverii! Miercuri, 19:00 LIVE VIDEO la PRO X si pe www.sport.ro ai Armenia - Romania in calificarile pentru Qatar 2022!

Fostul international si portar al lui Manchester City nu o duce prea bine in Turcia, la Denizlispor. Turcii spun ca portarul a absentat nemotivat de la antrenament si ca portarul va fi actionat in judecata si pus pe liber.

In trecut, la clubul Denizlispor au fost mari probleme financiare, iar jucatorii au reclarat asta la FIFA, insa este neclar daca aceste dificultati au fost depasite sau daca portarul roman a actionat tocmai din cauza acestor neintelegeri.

"In cazul fotbalistului nostru Costel Pantilimon, care fara sa isi motiveze absenta nu s-a prezentat la antrenamentul de astazi, s-a facut o constatare notariala.

Jucatorul in cauza nu a trimis la club vreo scutire sau informare de reziliere. Anuntam cu respect ca vom recurge la toate caile legale in cazul acestui fotbalist care a actionat contrar contractului sau si a aratat o atitudine care este departe de profesionalism", anunta Denizlispor, conform News.ro.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministrul Sănătății: „Bucureştiul nu se carantinează de Paşti”
BRAT
Modifică setările cookies