Stranieri

Ianis Hagi s-ar integra perfect in sistemul lui Lazio! "Mi-ar placea sa ajunga acolo ca sa poata juca asa." Unde l-ar putea folosi Simone Inzaghi

Ianis Hagi ar putea prinde un transfer la Lazio in vara, dupa ce s-a scris in Italia ca este dorit de clubul directorul sportiv al clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Aprilie 2020, 08:29
Data actualizarii: Marti 14 Aprilie 2020, 08:47

Imprumutul lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers expira in vara si pe fir au intrat si italienii de la Lazio. 5 milioane de euro vor trebui sa achite scotienii daca vor sa definitiveze transferul romanului, insa Nicolae Dica este de parere ca o mutare la echipa din capitala Italiei l-ar avantaja pe Ianis.

Secunudul lui Mirel Radoi de la nationala romaniei crede ca sistemul folosit de Simone Inzaghi la Lazio i se potriveste manusa lui Ianis si s-ar bucura sa ajunga sub comanda acestuia:

"Pentru el, cel mai importat e sa joace. Ati vazut ca a plecat in Belgia si nu a jucat, iar in Scotia ati vazut ca a jucat meci de meci. Mie mi-ar placea sa ajunga la Lazio, pentru ca in acest sistem 3-5-1-1, el poate sa fie in spatele atacantului si cred ca se i potriveste, pentru ca e tehnic si face diferenta in ultimii 25 de metri.

Campionatul Ialiei e foarte puternic, dar trebuie sa tinem cont ca el, cand a mai fost acolo, era foarte tanar", a spus Nicolae Dica la Digi Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies