Ianis Hagi Glasgow Rangers hagi rangers Scotia Stranieri

Ianis Hagi, declaratii in premiera despre transferul la Rangers! "M-am intrebat: 'De ce ma vor acolo?'"

Ianis Hagi s-a transferat la Rangers la inceputul anului 2020, mai intai sub forma de imprumut, de la Genk, dupa transfer definitiv.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Martie 2021, 13:19
Data actualizarii: Marti 23 Martie 2021, 13:34

Dupa ce a reusit sa castige titlul alaturi de Rangers, dupa 10 ani de seceta, Ianis Hagi a vorbit despre momentul in care a fost realizat transferul de la Genk la Rangers. Jucatorul a vorbit despre intalnirea cu Gerrard, dar si discutiile pe care le-a avut cu acesta.

"Chiar si inainte sa se faca transferul, am apucat sa vorbesc la telefon si cu Steven Gerrard, si cu directorul sportiv al clubului. Sunt intrebari pe care ti le pui ca jucator: "De ce ma vor acolo?", "Care este obiectivul lor cu mine?". Dupa ce te vezi fata in fata, e normal ca este alta discutie. Deja vorbesti de planul tactic, iti transmit ideile lor, principiile lor, ca antrenor, ca echipa. Daca ajungi la nivelul ala, cred ca adaptarea se face foarte repede", a declarat Ianis Hagi pentru "Echipa de 10".

  • Ianis Hagi, declaratii in premiera despre transferul la Rangers! Vorbesti de planul tactic, de principiile lor

Rangers a fost incoronata campioana dupa 32 de etape in care nu a pierdut niciun meci, performanta la care a contribuit si fotbalistul roman. Hagi a fost folosit in 27 de etape si a reusit sa marcheze 6 goluri, dar si 9 pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!