Ion Nicolaescu Andrea Compagno Beitar Ierusalim FCSB Heerenveen Stranieri

NEWS ALERT Heerenveen, care a făcut ofertă pentru Andrea Compagno, a transferat în schimb un atacant român! 1,3 milioane de euro și contract pe trei sezoane

Presa olandeză a dat ultimele detalii legate de sosirile la echipa din Eredivisie.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 August 2023, 10:47
Data actualizarii: Joi 03 August 2023, 10:51

Publicațiile din Olanda scriu că Heerenveen, club din Eredvisie, a trimis oferte pentru doi atacanți, pe care i-ar vrea împreună în atacul echipei din viitorul sezon: Andrea Compagno de la FCSB și Ion Nicolaescu, internaționalul moldovean cu cetățenie română care este golgheterul lui Beitar Ierusalim.

În cele din urmă însă, singurul care a semnat este Nicolaescu, iar jurnalistul Marcel Kopper, specializat pe Heerenveen, anunță că vârful lui Beitar s-a înțeles pentru un contract pe trei sezoane.

Ion Nicolaescu semnează cu Heerenveen

Clubul olandez va plăti 1,3 milioane de euro lui Beitar Ierusalim, sumă din care va primi 20% și fostul club al lui Nicolaescu, DAC 1904 Dunajska Streda din Slovacia.

Sâmbătă, atacantul moldovean cu cetățenie română va ajunge în cantonamentul lui Heerenveen, mai precizează sursa citată.

Cine este Ion Nicolaescu, golgheterul all-time al naționalei Moldovei

Ion Nicolaescu, care deține cetățenia română, deja este la 24 de ani golgheterul all-time al naționalei Moldovei și a semnat o ”dublă” în victoria istorică din luna iunie din preliminariile Euro, 3-2 cu Polonia cu Robert Lewandowski.

”Nicolaescu este puternic fizic, nu are frică! La ora actuală este titular în echipa națională, este un fotbalist încâ tânăr și un foarte bun executant al loviturilor de la 11 metri. 

Așa, dintre atacanții în vogă astăzi, are ceva din Lukaku, dacă mă gândesc la forța lui fizică, nu știu dacă este comparația cea mai potrivită, însă cu siguranță Nicolaescu se folosește de calitățile lui și se bagă în dueluri fără frică”, declarat anul trecut pentru Sport.ro Mihai Sandu, unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi din Republica Moldova.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!