Giovanni Becali crede ca Adrian Mutu putea ajunge cel mai bun din lume! "Daca ramanea, castiga Balonul de Aur"

Giovanni Becali crede ca Adrian Mutu putea ajunge cel mai bun din lume! "Daca ramanea, castiga Balonul de Aur"

Adrian Mutu a avut o cariera impresionanta, dar putea ajunge chiar mai mare in perioada in care a jucat in Italia.

Adrian Mutu este unul din cei mai buni fotbalisti romani care au jucat vreodata. Atacantul a evoluat multe sezoane in Italia, unde a inscris 129 de goluri si putea ajunge chiar Balonul de Aur al lumii, anunta Giovanni Becali.

"La Inter l-am dus iarna contra dorintei lui Massimo Moratti, care il voia din vara. Avea 18-19 goluri in prima jumatate a campionatului. Daca il mai lasam, marca inca 20 si era prea mult pentru fotbalul romanesc, am zis sa nu se strice combinatia. Am semnat contractul cu Inter, i-am spus ca i-am adus un viitor Balon de Aur. Daca ramanea la Inter, castiga Balonul de Aur.", a spus Giovanni Becali pentru ProSport.

Adi Mutu a evoluat pentru sase echipe diferite in Italia: Inter, Hellas Verona, Juventus, Parma, Fiorentina si Cesena. Cea mai buna forma a atins-o la Fiorentina, unde a marcat 69 de goluri in cinci sezoane.

"Mutu a fost unul dintre cazurile greu de gestionat. Nu in sensul contractului, canici nu se uita la contractele semnate, jucatorii mei stiau ca pentru orice problema voi raspunde eu. M-am suparat odat foarte tare pe el. A venit la mine acasa apoi si ne-am impacat. Ramane unul dintre jucatorii emblema ai mei, unul dintre cei mai buni 10-12 pe care i-am avut.", a mai spus Giovanni Becali, fost impresar al lui Mutu.

Adi Mutu si-a organizat un meci de retragere la Cluj, care trebuie sa aiba loc in luna iunie a acestui an. S-a amanat pana in 2021 si sunt astepate nume mari pe teren, precum Gattuso, Totti, sau Del Piero.

Imagini cu Mutu la Juventus:

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies