Chelsea Crystal Palace Michael Olise Anglia Chelsea

Chelsea mai face un transfer și atinge borna de 363 de milioane de euro!

Chelsea a avut (încă) o campanie impresionantă de achiziții, cu care vrea să spele sezonul precedent, în care a ratat participarea în competițiile europene.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 August 2023, 18:30
Data actualizarii: Marti 15 August 2023, 18:30

Londonezii au făcut transferuri în valoare de 323 de milioane de euro, dar nu vor să se oprească aici. Todd Boehly ”pompează” încă 35 de milioane de lire sterline (echivalentul a 40,5 milioane de euro), pentru a-l transfera pe tânărul Michael Olise (21 de ani) de la Crystal Palace.

Chelsea mai face un transfer: Michael Olise de la Crystal Palace

Francez născut în Londra, Olise are o clauză de reziliere în valoare de 35 de milioane de lire sterline. Chelsea e gata să o activeze, potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, iar afacerea a intrat deja în „faza finală”.

Mijlocașul, care poate evolua atât în bandă dreaptă, cât și în centru, și-a dat deja acordul pentru transferul la Chelsea.

Site-urile de specialitate îl evaluează la 38 de milioane de euro pe fotbalistul pe care Palace l-a transferat de la Reading în 2021, pentru 9,3 milioane de euro.

În această perioadă de mercato, Chelsea i-a mai transferat pe Christopher Nkunku (RB Leipzig, 60 de milioane de euro), Nicolas Jackson (Villarreal, 37 de milioane de euro), Lesley Ugochuwu (Rennes, 27 de milioane de euro) și Angelo (Santos, 15 milioane de euro) și Moises Caicedo (Brighton, 116 milioane de euro).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!