NEWS ALERT E gata! Radu Drăgușin semnează: ”Contract până în 2028”

radu dragusin Genoa Serie A Stranieri Radu Drăgușin, fundașul celor de la Genoa / Foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Decembrie 2023, 20:01
Data actualizarii: Marti 19 Decembrie 2023, 20:01

Radu Drăgușin (21 de ani) se află la Genoa din iulie 2023.

Cotat la 10 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, internaționalul român mai are contract cu echipa din primul eșalon al Italiei până la finele sezonului 2026/27.

E gata! Radu Drăgușin semnează: ”Contract până în 2028”

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a scris pe rețelele social media că Radu Drăgușin va semna prelungirea înțelegerii sale cu Genoa în zilele următoare.

Italianul a inserat în postare și o declarație dată de directorul sportiv de la Genoa, Marco Ottolini: ”Va semna un contract până în iunie 2028”.

Radu Drăgușin a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Sportul Studențesc U19, AS Metropolitan, Juventus U17, U19, U23, Juventus, Sampdoria, Salernitana și Genoa.

În urmă cu câteva zile, tot Fabrizio Romano anunța faptul că mai multe cluburi s-au interesat de serviciile stâlpului din defensiva naționalei României, Radu Drăgușin.

”Multe cluburi din Europa și-au trimis scouterii să-l urmărească pe Radu Drăgușin, dar nu există nicio clauză de reziliere în contractul său actual cu Genoa. Rapoartele privind clauza de 30 de milioane de euro sunt minimalizate de club”, scria Fabrizio Romano pe platforma Twitter/X.

Barcelona s-a interesat de Radu Drăgușin

Conform barcacentre, cont care acoperă informațiile legate de clubul catalan în limba engleză, jurnalistul Alfredo Martinez a confirmat interesul Barcelonei pentru Radu Drăgușin. În informațiile transmise există o mică eroare însă, deooarece se precizează că fundașul român ar fi împrumutat de Juventus la Genoa, care însă l-a achiziționat pe fotbalist în această vară. 

„Barcelona caută un jucător similar lui Araujo, iar clubul l-a monitorizat pe Radu Drăgușin, care aparține de Juventus și este în prezent împrumutat la Genoa. Mai multe echipe din Premier League sunt interesate de el. Clauza de reziliere este de 30 de milioane de euro”, au scris spaniolii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!