E OFICIAL: Site Al Hilal: Catalin Necula, antrenorul primei echipe!

Autor: Sport.ro
Miercuri 04 Martie 2009, 13:17
E OFICIAL: Site Al Hilal: Catalin Necula, antrenorul primei echipe!

Site-ul lui Al Hilal anunta ca antrenamentele de la echipa lui Radoi sunt conduse de fostul secund al lui Olaroiu, Catalin Necula.

Dupa ce a fost interzis in Arabia Saudita, Olaroiu s-a vazut inlocuit de secundul sau, Catalin Necula, fiul lui Rica Raducanu. "Katalin", cum  l-au numit arabii, a condus antrenamentul lui Al Hilal, inainte de meciul de joi cu Al Shabab si l-a avut la dispozitie si pe Radoi si Al Quatani, ambii reveniti dupa accidentari.

"Echipa si-a terminat pregatirile pentru meciul din etapa a XIX-a a campionatului din Arabia Saudita, de joi, de pe stadionul Printul Faisal Bin Fahd din Riyadh. Catalin (n.r. - Catalin Necula), tehnicianul primei echipe, s-a concentrat pe partea tactica. Apoi jucatorii s-au antrenat doar pe o parte a terenului, printre ei aflandu-se Yasser Al Qahtani si Mirel Radoi, care sunt apti de joc", se specifica pe site-ul oficial al gruparii saudite.

Meciul de la Al Shabab din Cupa Printului va fi transmis in direct de Sport.ro si www.sport.ro, de la ora 19.15

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Radu Mazăre, prima reacție după extrădare: ”Sunt mândru de tot ceea ce am făcut”
BRAT