Stranieri

"Care a fost cea mai mare dorință a ta în copilărie?" Nedelcearu a răspuns prompt de Ziua României

Pe 1 decembrie, România își sărbătorește ziua națională.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 17:27
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 17:31

Astfel că, în toată țara, dar nu numai, au avut loc manifestații și evenimente specifice, pentru a marca această zi. De câțiva ani, atenția zilelor de 1 decembrie se îndreaptă către comunitatea ”Diaspora”.

Copiii patriei plecați să-și facă un rost în alte țări, mult mai dezvoltate, nu au uitat însă de dragostea față de popor. Ionuț Nedelcearu, fotbalistul lui Crotone, a răspuns solicitării sport.ro și a transmis un mesaj de 1 decembrie, prin care își exprimă dragostea față de țară.

"Să joc pentru echipa națională a fost un ideal al copilăriei mele. Acum este o mândrie! Să auzi cum îți este cântat imnul de stat reprezintă un vis împlinit, care mă umple de o mare emoție sufletească! 

Sper să mă pot bucura de acest sentiment cât mai mult în viitor! La mulți ani, dulcea mea țară! Sper să te găsesc frumoasă și mândră întotdeauna, la fel cum te-au dorit înaintașii noștri! La trecutu-ți mare, mare viitor! Trăiască România!", a transmis Ionuț Nedelcearu, prin intermediul sport.ro.

AEK Atena, UFA și Dinamo sunt celelalte echipe din CV-ul componentului echipei naționale. El a evoluat la EURO 2019 U21, când România ajungea în semifinale.

Modifică setările cookies