Man a luat cea mai mare nota de la Parma dupa golul cu Benevento! "E cel mai bun din atac. A inscris un gol superb si a salvat echipa!"

Dennis Man Benevento Parma valentin mihaila Stranieri BREAKING NEWS | Man a luat cea mai mare nota de la Parma dupa golul cu Benevento! "E cel mai bun din atac. A inscris un gol superb si a salvat echipa!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Aprilie 2021, 18:44
Data actualizarii: Duminica 04 Aprilie 2021, 00:52

Dennis Man a marcat primul gol pentru Parma la a 10-a aparitie in tricoul echipei italiene.

ParmaLive l-a notat cu 6,5 dupa evolutia in fata lui Benevento. Man i-a adus un punct Parmei cu golul sau din minutul 88. Romanul a reluat superb, din interiorul careului, dupa o minge care i-a cazut perfect in urma unui duel in careu. Mihaila a intrat abia in minutul 77 si n-a fost notat de site-ul din Parma.

"Man e cel mai bun din atacul Parmei, in ciuda unei prestatii in umbra in prima repriza. In partea a doua a inceput mai bine, a incercat un sut din afara careului, a luat mai multe actiuni pe cont propriu, iar in final a gasit golul cu un sut superb, cu stangul, care a salvat-o pe Parma de la o noua infrangere. In prelungiri, putea fi eroul zilei. A trecut pe langa golul victoriei cu o lovitura de cap", a scris sursa citata despre Man.

  • BREAKING NEWS | Man a luat cea mai mare nota de la Parma dupa golul cu Benevento! E cel mai bun din atac. A inscris un gol superb si a salvat echipa!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!