Gica Hagi Ianis Hagi rangers Steven Gerrard Stranieri

"Asta mi-a spus Gerrard!" Legenda lui Liverpool a vorbit cu Gica Hagi despre Ianis! Ce i-a transmis antrenorul lui Rangers 

Ianis Hagi evolueaza la Rangers sub forma de imprumut, dar poate fi cumparat in vara pentru 5 milioane de euro.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Mai 2020, 18:12
Data actualizarii: Joi 14 Mai 2020, 18:45

Gica Hagi a dezvaluit ce a vorbit cu Steven Gerrard, antrenorul fiului sau de la Glasgow Rangers. Ianis Hagi este printre cei mai valorosi jucatori romani la momentul actual si a tinut capul de afis in presa, prin discutiile despre transferul sau la Lazio sau Sevilla.

Gica Hagi este mandru de fiul sau si se lauda cu ce i-a transmis Gerrard: "Daca il vezi jucand iti dai seama ca are un talent imens, e un numar 10 care stie sa faca totul. La Firenze era tanar si in Italia nu exista rabdare cu jucatorii tineri. De acelasi lucru a avut parte si la Genk. Acum e la Rangers, unde l-a vrut Gerrard, care mi-a transmis ca face lucruri exceptionale. Chiar si jucatorilor exceptionali trebuie sa le dai posibilitatea sa greseasca", a spus Gica Hagi pentru Corriere dello Sport.

Ianis Hagi este imprumutat de Genk la Rangers cu optiune de cumparare in vara pentru 5 milioane de euro. Mijlocasul roman a impresionat si pare ca va continua la clubul scotian. 

Ianis a atras atentia si altor cluburi si s-a vorbit de transferul sau la Lazio sau Sevilla, insa Rangers are prima optiune in ceea ce priveste viitorul lui Hagi.

Imagini cu Steven Gerrard de la Liverpool:

Modifică setările cookies