EXCLUSIV „Mi-am zis: 'Sigur nu s-a gândit să facă vreo piesă cu mine!'” Reacția Innei când a văzut postarea lui Sergio Ramos 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 August 2023, 21:10
Data actualizarii: Sambata 19 August 2023, 21:10

Sergio Ramos (37 ani) s-a filmat antrenându-se pe piesa unei cântărețe de succes din România. 

Liber de contract de la finalul lunii iunie, după despărțirea de Paris Saint-Germain, Sergio Ramos se pregătește intens până primește o ofertă pe placul său. Legendarul fundaș spaniol nu s-a dezis de antrenamentele intense cu care și-a obișnuit și fanii, iar în ultimul timp a postat constant pe rețelele sociale imagini de la sesiunile sale de pregătire. 

Ultimul clip postat de fostul fundaș de la PSG a fost mai special, asta în contextul în care a folosit piesa Innei în colaborare cu Sean Paul, „Up”. Cântăreața, care este extrem de cunoscută la nivel internațional, i-a lăsat și un comentariu fotbalistului. 

Cum a reacționat Inna când a văzut postarea lui Sergio Ramos 

Inna a vorbit cu www.sport.ro și PRO TV în exclusivitate despre momentul în care a văzut că Sergio Ramos i-a folosit piesa și a dezvăluit și cum a reacționat familia ei, punctând că și-a făcut tatăl extrem de mândru.  

„Eu mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva extraordinar pe Instagram în momentul în care am văzut că la mesaje aveam o grămadă de la fanii mei din Spania, mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat. Ei sunt foarte agitați când scriu și se bucură de lucrurile frumoase pe care le fac eu pentru ei și atunci nu prea înțelegeam, vedeam Sergio Ramos, dar îmi ziceam: 'stai că Sergio Ramos e fotbalist, sigur nu s-a gândit să facă vreo piesă cu mine'. 

Mi-am zis că probabil o fi postat cu vreuna dintre piesele mele. Atunci am intrat pe pagina lui de Instagram și am văzut că își făcea antrenamentul pe piesa pe care o am în colaborare cu Sean Paul, care se numește Up și se potrivește, dacă stăm să ne gândim la cariera lui de succes. 

Am analizat și eu cu bărbații din familia mea, nu mă pricep foarte mult la fotbal. Toată lumea e fericită, până la urmă și tatăl meu mi-a spus că sunt tare, în final, deci am reușit-o. Cred că pentru prima dată în viața mea am succes pentru tatăl meu. Sunt foarte fericiți toți, mă bucur și eu că piesa mea a ajuns atât de departe. Acum mai rămâne să îmi mențin și eu activitatea și să fiu la fel de sus ca ei”, a declarat Inna pentru www.sport.ro și PRO TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!