GALERIE FOTO „Cristiano Ronaldo e dezgustat de comportamentul Georginei!” Ce l-a înfuriat pe portughez la partenera sa 

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Aprilie 2023, 11:54
Data actualizarii: Duminica 16 Aprilie 2023, 11:54

Georgina Rodriguez (29 ani) a fost în centrul atenției în ultima perioadă, iar ultima postare făcută nu i-ar fi picat bine deloc lui Cristiano Ronaldo. 

Partenera lui Cristiano Ronaldo a devenit cunoscută în urma relației pe care o are cu superstarul portughez. Georgina a devenit rapid influencer și model, fiind chemată la cele mai importante evenimente, ajungând să aibă chiar și propriul serial documentar. 

O postare făcută pe Instagram recent, acolo unde Georgina are mai mult de 48 de milioane de urmăritori, a stârnit însă multe controverse. Iubita lui Ronaldo a postat o serie de fotografii din trecut, în care și-a reamintit mai multe momente pe care le-a trăit. Georgina „s-a lăudat” cu yachtul de lux pe care ea și Ronaldo l-au cumpărat în 2020 cu 6 milioane de euro, stârnind o reacție negativă din partea partenerului său. 

Cristiano Ronaldo, enervat de postarea făcută de Georgina Rodriguez 

Conform marca.com, care citează El Futbolero, Cristiano Ronaldo ar fi extrem de deranjat de atitudinea pe care Georgina Rodriguez a arătat-o în ultimul timp. Superstarul portughez „simte că partenera sa devine egocentrică”, după cum scriu spaniolii. Titlul articolului sună astfel: „Cristiano Ronaldo e dezgustat de comportamentul Georginei Rodriguez”, semn că relația celor doi nu ar mai fi la fel de bună. 

Georgina a fost dur criticată și pentru show-ul TV în care apare, după ce au fost publicate imaginile în care se comportă necorespunzător cu prietenii săi. Serialul a fost criticat pentru că se focusează extrem de mult pe părțile superficiale și din cauză că îi lipsește autenticitatea. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!