GALERIE FOTO Georgina a postat fotografia de când ea și Ronaldo și-au luat un yacht de 6.2 milioane de euro și fanii au înnebunit! Cum au 'taxat-o'

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Aprilie 2023, 10:00
Data actualizarii: Luni 10 Aprilie 2023, 10:18

Georgina Rodriguez (29 ani) a fost în centrul atenției în ultimele luni, fiind și implicată în câteva conflicte. 

Partenera lui Cristiano Ronaldo a devenit cunoscută în urma relației pe care o are cu superstarul portughez. Georgina a devenit rapid influencer și model, fiind chemată la cele mai importante evenimente, ajungând să aibă chiar și propriul serial documentar. 

O postare făcută pe Instagram recent, acolo unde Georgina are mai mult de 48 de milioane de urmăritori, a stârnit însă multe controverse. Iubita lui Ronaldo a postat o serie de fotografii din trecut, în care și-a reamintit mai multe momente pe care le-a trăit. 

În prima dintre ele, ea apare alături de Cristiano, ambii cu spatele, în fața unui yacht de lux, alături de descrierea: „Acea vară târzie în care am fost să ne cumpărăm barc și o fotografie oarecare din acea vară magică”. 

Fanii Georginei au „făcut-o praf” după ce a postat yacht-ul cumpărat 

Yacht-ul este unul Azimut Grande 27 Metri, cumpărat în urmă cu trei ani la un preț de șase milioane de euro. Cei doi au fost văzuți pe barca achiziționată în Insulele Baleare. Postarea a strâns peste 6.8 milioane de aprecieri, dar și peste 21.000 de comentarii. 

Printre comentariile primite, câteva au fost de critică, fanii legându-se de câteva dintre declarațiile recente ale Georginei, în care spusese că ea și Cristiano Ronaldo „nu sunt materialiști”. Aceștia o acuzau pentru declarațiile făcute, care nu coincid cu stilul opulent de viață pe care îl duc cel doi. 

„Ieri am fost cu iubita mea să ne cumpărăm un cârnat”, a scris un utilizator. 

„Ar fi super dacă ai posta numele orfelinatului din Portugalia pe care l-ai vizitat în loc de fotografiile cu gențile Gucci. Cu toți urmăritorii tă, poate unii dintre noi am putea dona. Imaginează-ți impactul? În loc de asta, tot ce văd la tine pe Instagram e vanitate. Ce păcat”, a comentat altcineva. 

„Ea e criticată pentru că simulează modestia pe care în mod clar nu o are. Să zică deja că e fascinată să își etaleze luxul, așa nu mai primește critici”, a scris o altă persoană. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!