Dani Alves are planuri mari din închisoare! Ce proiecte pregătește brazilianul după ce a fost acuzat de viol 

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Iunie 2023, 17:09
Data actualizarii: Vineri 23 Iunie 2023, 17:10

Dani Alves (40 ani) este la închisoare de pe 20 ianuarie, după ce a fost închis în urma acuzațiilor că ar fi violat o tânără. 

Fostul fotbalist al Barcelonei este acuzat că ar fi violat o tânără într-o discotecă din Barcelona. De pe 20 ianuarie, Alves a fost închis și i-a fost refuzată eliberarea din cauză că și-a schimbat versiunea asupra faptelor petrecute pe 30 decembrie. De atunci, brazilianul a rămas și singur, după ce Joana Sanz a decis să divorțeze de el, în urma infidelității. 

Recent, Alves a acordat un interviu din închisoare în La Vanguardia, pentru jurnalista Mayka Navarro. Acesta a dezvăluit ce planuri are și ce proiect încearcă să ducă la bun sfârșit din închisoare. 

Ce planuri are Dani Alves 

Dani Alves a vorbit și despre acuzațiile care i-au fost aduse, dar a dezvăluit și cum își ocupă timpul liber pe care îl are la Brians 2, închisoarea unde se află. 

„Dedic mult timp să citesc și să scriu. Am diferite proiecte, unul este biografia mea, centrată pe experiența pe care o trăiesc aici înăuntru. Toate învățăturile vitale pe care le iau din acest proces pentru a ajuta pe cineva. 

Am un televizor, însă pentru a mă uita la fotbal și pe un canal unde difuzează toate sezoanele dintr-un serial. Știu replicile din memorie, le pot reproduce”, a declarat Alves conform sport.es

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!