Dani Alves a rupt tăcerea despre scandalul în care este implicat. Primul interviu acordat după arestare

Dani Alves Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iunie 2023, 14:14
Data actualizarii: Miercuri 21 Iunie 2023, 14:12

Dani Alves (40 ani) a fost închis pe 20 ianuarie după ce a fost acuzat că a agresat sexual o tânără de 23 de ani. 

Fostul fotbalist al Barcelonei e acuzat că a violat o tânără de 23 de ani într-o discotecă din Barcelona, în seara de 30 decembrie spre 31. 

Până în prezent, brazilianul nu a fost eliberat din cauză că și-a schimbat versiunea asupra faptelor de patru ori. Recent lui Dani Alves i-a fost refuzat din nou recursul prezentat de apărarea sa, astfel că va rămâne în închisoare, scrie sport.es.

Dani Alves a rupt tăcerea despre scandalul în care este implicat
 

Fotbalistul brazilian a acordat un interviu din închisoare pentru "La Vanguardia", în care a vorbit despre situația în care se află.

"Nu știu dacă ea are conștiința curată, dacă doarme bine noapte, dar eu am iertat-o. Eu am impresia că cineva a sfătuit-o prost, dar apoi și-a dat seama că nu a procedat bine, însă a fost prea târziu. Apelez la conștiința sa. 

Eu am dormit liniștit în fiecare noapte. Conștiința mea este curată. Nu am făcut rău nimănui niciodată. 

Am decis să acord interviul acesta, primul meu interviu, pentru ca oamenii să știe că ăsta este adevărul. Până acum, o poveste înfricoșătoare, despre frică și teroare, a fost expusă, dar această poveste nu are absolut nicio legătură cu realitatea. 

Eu am intrat după ea în baia clubului de noapte. Nici măcar nu am închis ușa. Ușa a rămas deschisă tot timpul. Ea putea pleca tot timpul", a declarat acesta, potrivit as.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!