Virale

Icardi a pozat-o pe Wanda goală, în pat, la câteva zile de la scandal: „Când pozezi singură, dar noaptea vii să îți ceri iertare!”

Wanda Nara și Mauro Icardi continuă să se atace pe rețelele de socializare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 18:02
Data actualizarii: Sambata 23 Octombrie 2021, 18:08

La o săptămână după ce agentul a postat pe Instagram un mesaj prin care ataca o femeie cu care fotbalistul ar fi înșelat-o și afirma că s-a despărțit, tensiunile dintre Wanda Nara și Mauro Icardi continuă să atingă cote înalte. 

Recent, au apărut informații conform cărora jucătorul se folosește de faptul că soția sa este și impresarul său și a șantajat-o că nu s-ar mai prezenta la antrenamentele lui PSG dacă aceasta nu îndeplinește anumite cerințe. Wanda s-a tot postat singură pe contul de Instagram, acolo unde a șters toate pozele pe care le avea cu soțul său.

Postare incendiară a lui Icardi

Deși părea dispus să facă orice pentru a obține iertarea soției, Icardi a atacat-o pe Wanda într-o postare de-a dreptul incendiară pe care a pus-o pe InstaStory. Argentinianul și-a făcut o poză în care apare în pat, aproape dezbrăcat, alături de soția sa, care era goală și dormea.

Din fotografie se vede cum Wanda își atinge soțul în zonele intime, iar descrierea pozei a venit ca un atac la agent. 

„Când pozezi singură pe Instagram dar noaptea vii să își ceri iertare!! Cum a rămas, Wanda?? Nu îmi e clar!” 

Nu se știe dacă poza a fost una actuală sau mai veche, însă descrierea lui Icardi face referire la această perioadă. Fotografia a fost ștearsă la doar câteva minute de la postare, după ce Wanda ar fi reacționat, iar pentru a-și 'spăla păcatele', jucătorul a postat o poză pe profilul său în care apare alături de soție, sărutând-o. 

Fotografie sexy a Wandei 

Icardi nu este însă singurul care postează fotografii pe care ulterior le regretă. Înainte ca acesta să pună InstaStory-ul menționat, Wanda postase pe profilul său de Instagram o fotografie extrem de sexy, în care se afla în duș și nu avea sutien pe ea. 

Ulterior, poza respectivă a fost ștearsă de pe contul impresarului.

Modifică setările cookies