Icardi pune tunurile pe Wanda! Condițiile incredibile pe care i le-a pus soției pentru a se întoarce pe teren 

Wanda Nara Mauro Icardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 19:18
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 19:19

Wanda Nara și Mauro Icardi trec prin momente dificile în cuplu. 

După postarea controversată a Wandei prin care lăsa de înțeles că a fost înșelată de Mauro Icardi, fotbalistul a zburat direct la Milano pentru a-și convinge soția să nu divorțeze. 

Deși părea că există șanse ca cei doi să se împace, presa din Argentina scrie că fotbalistul i-ar fi pus condiții incredibile soției și agentului său pentru a se întoarce la club. Wanda a reușit să obțină înțelegere din partea clubului, pentru ca argentinianul să se întoarcă la antrenamente joi, însă Icardi nu vrea să mai facă asta dacă impresarul nu îndeplinește o serie de condiții. 

Yanina Latorre, o ziaristă argentiniană, apropiată de Wanda, a dezvăluit, citată de Mundo Deportivo, care au fost cerințele lui Icardi. 

„I-a pus condiții pentru a se întoarce la antrenamente!” 

„L-a dus la club, însă înainte de asta, el a pus condiții pentru a se întoarce la antrenamente. Ca amândoi să își închidă conturile de Instagram, însă înainte de asta, Wanda ar trebui să posteze o fotografie fie alături de el, fie cu întreaga familie, iar el promite să se comporte frumos și să îi fie fidel pe viață!”, a dezvăluit jurnalista. 

Mai mult, condițiile lui Icardi nu s-ar opri aici. Fotbalistul îi cere soției să lucreze doar ca agent al său și să uite de restul activităților sale. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!