Stiri

Icardi pune tunurile pe Wanda! Condițiile incredibile pe care i le-a pus soției pentru a se întoarce pe teren 

Wanda Nara și Mauro Icardi trec prin momente dificile în cuplu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 19:18
Data actualizarii: Vineri 22 Octombrie 2021, 19:19

După postarea controversată a Wandei prin care lăsa de înțeles că a fost înșelată de Mauro Icardi, fotbalistul a zburat direct la Milano pentru a-și convinge soția să nu divorțeze. 

Deși părea că există șanse ca cei doi să se împace, presa din Argentina scrie că fotbalistul i-ar fi pus condiții incredibile soției și agentului său pentru a se întoarce la club. Wanda a reușit să obțină înțelegere din partea clubului, pentru ca argentinianul să se întoarcă la antrenamente joi, însă Icardi nu vrea să mai facă asta dacă impresarul nu îndeplinește o serie de condiții. 

Yanina Latorre, o ziaristă argentiniană, apropiată de Wanda, a dezvăluit, citată de Mundo Deportivo, care au fost cerințele lui Icardi. 

„I-a pus condiții pentru a se întoarce la antrenamente!” 

„L-a dus la club, însă înainte de asta, el a pus condiții pentru a se întoarce la antrenamente. Ca amândoi să își închidă conturile de Instagram, însă înainte de asta, Wanda ar trebui să posteze o fotografie fie alături de el, fie cu întreaga familie, iar el promite să se comporte frumos și să îi fie fidel pe viață!”, a dezvăluit jurnalista. 

Mai mult, condițiile lui Icardi nu s-ar opri aici. Fotbalistul îi cere soției să lucreze doar ca agent al său și să uite de restul activităților sale. 

CITESTE SI
Modifică setările cookies