GALERIE FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!" 

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Martie 2024, 16:07
Data actualizarii: Marti 26 Martie 2024, 16:13

În 2022, revista Maxime a desemnat-o pe Paige Spiranac drept "cea mai sexy femeie" din lume.

Fosta jucătoare de golf profesionistă a primit titlul de "cea mai sexy femeie din lume" în luna iunie a anului 2022. Paige a povestit că viața i-a fost schimbată complet după ce a primit distincția din partea revistei Maxim și a dezvăluit cum a trăit totul, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri făcută cu cei 3.7 milioane de urmăritori de pe Instagram. 

În urmă cu un an, vedeta de 30 de ani a postat o fotografie în care apare îmbrăcată într-un sacou și o fustă scurtă verzi, iar pentru acea postare a primit peste 100.000 de euro, citează Daily Star

Câștiguri spectaculoase din postările de pe rețelele de socializare
 

Frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Potrivit publicației The Sun, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare. Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!