GALERIE FOTO „E mama fotbalului kosovar!” Prezentatoarea sexy lăudată de selecționerul lui Kosovo: „Ea a câștigat meciul ăsta!” 

kosovo Primoz Gliha Qeqa Krelani Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 13:04
Data actualizarii: Luni 20 Noiembrie 2023, 13:04

Kosovo a reușit să obțină o remiză în deplasarea cu Elveția din penultima rundă a preliminariilor EURO 2024, scor 1-1. 

Elvețienii au deschis scorul prin Vargas în duelul de pe teren propriu, disputat pe St. Jakob-Park din Basel, însă Kosovo a egalat în minutul 82, prin debutantul 

Muhamet Hyseni (22 ani). Jucătorul legitimat la KF Llapi din Kosovo a reușit astfel să își răsplătească selecționerul pentru încrederea acordată, însă Primoz Gliha a acordat meritele altcuiva după meci. 

Selecționerul lui Kosovo o laudă pe sexy jurnalista care a cerut un fotbalist la națională 

După meciul cu Elveția, Gliha a vorbit și i-a acordat meritele pentru remiză jurnalistei Qeqa Krelani, care este cea mai cunoscută jurnalistă sportivă din Kosovo. Aceasta a criticat jucătorii stranieri din lotul naționalei și a militat pentru convocarea fotbaliștilor din campionatul intern, iar selecționerul nu a ezitat să spună acest lucru. 

„Meciul acesta a fost câștigat de jurnalista Qeqa Krelani pentru că ea, cu jurnalismul său, a pus presiune zilnic pe noi: 'Convocați jucătorii din campionat, convocați jucătorii din campionat'. 

L-a sugerat pe Muhamet Hyseni și ne-a spus în continuu că dacă îl folosim, el va marca: 'Antrenorule, trimite-l pe Hyseni în teren pentru că va marca și Kosovo va câștiga un jucător incredibil'. Rezultatul? Muhamet a înscris la debutul său împotriva Elveției. 

Qeqa Krelani este mama fotbalului kosovar”, a spus selecționerul Gliha la finalul meciului.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!