GALERIE FOTO Ținutele pentru care cea mai sexy femeie ar putea fi interzisă la competițiile de golf. Cât de bine arată 

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Mai 2023, 13:35
Data actualizarii: Joi 04 Mai 2023, 14:10

În 2022, revista Maxime a desemnat-o pe Paige Spiranac drept "cea mai sexy femeie" din lume.

Retrasă din activitate la nivel profesionist, jucătoarea de golf este foarte activă pe rețelele de socializare, unde postează, printre altele, și clipuri educative despre tainele golfului și încearcă să promoveze cât mai mult acest sport.

Pe lângă proiectele profesionale legate de sport, Paige Spiranac (30 de ani) câștigă foarte mulți bani și din alte activități, promovări pe rețelele de socializare, dar și diverse campanii de publicitate.

De curând, americanca a realizat un clip video în care a prezentat mai multe outfit-uri pentru golf, unul mai sexy decât altul, iar fanii s-au întrebat dacă ar putea fi primită îmbrăcată așa la comepetiții. 

Câștiguri spectaculoase din postările de pe rețelele de socializare
 

Frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Potrivit publicației The Sun, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare. Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!