GALERIE FOTO "Mi-au spus să închid fermoarul". Ce a pățit rusoaica desemnată cel mai sexy suporter din lume pe Stamford Bridge

Chelsea maria liman Stamford Bridge Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 08:26
Data actualizarii: Duminica 30 Aprilie 2023, 08:25

Chelsea nu are o perioadă bună din punct de vedere al rezultatelor, însă punctează atunci când vine vorba frumuseților prezente pe stadion. 

La meciul pe care Chelsea l-a pierdut cu Brentford pe teren propriu, scor 0-2, pe Stamford Bridge a fost prezentă și Maria Liman. 

Tânăra a fost desemnată cel mai sexy fan de la Campionatul Mondial din 2018, aparițiile sale fiind mereu în centrul atenției. 

Frumoasa rusoaică este un fan înrăit al celor de la Chelsea și merge la meciurile formației de fiecare dată când are posibilitatea, fapt demonstrat și prin postările de pe contul de Instagram.

Așa s-a întâmplat și la cea mai recentă partidă din Premier League, când a fost protagonista unui incident neașteptat, așa cum a prezentat pe rețelele de socializare. Mariei i-a fost cerut să-și încheie fermoarul de la jachetă, fiind acuzată că ar fi îmbrăcată prea indecent. 

Chelsea, în această stagiune
 

Trupa de pe „Stamford Bridge” se află în acest moment pe locul 11 cu 39 de puncte din 96 posibile în clasamentul din Premier League. În consecință, Chelsea a câștigat 10 meciuri, a remizat în nouă și a pierdut 13 până acum.

În următoarea partidă, formația dirijată de Frank Lampard se va întâlni cu Arsenal marți, 2 aprilie, de la ora 22:00 pe teren propriu. Ultima confruntare dintre cele două echipe a fost în tur, atunci când „tunarii” au învins în deplasare cu 1-0.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!