GALERIE FOTO „Cea mai sexy mămică!” Diletta Leotta, apariție incendiară la centrul terenului în Napoli - Salernitana! Fanii s-au revoltat când au văzut-o cum s-a îmbrăcat 

Diletta Leotta Napoli Salernitana Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Mai 2023, 10:23
Data actualizarii: Luni 01 Mai 2023, 10:23

Napoli și Salernitana s-au duelat în etapa cu numărul 32 din Serie A, scor 1-1. 

Napoli a ratat șansa de a câștiga matematic titltul în Serie A, jucătorii lui Spalletti fiind obligați să se impună în meciul de duminică pentru a-și asigura titlul. Deși a condus după golul lui Olivera din minutul 62, Napoli s-a văzut egalată în finalul meciului, în urma golului lui Dia. 

Cei peste 55.000 de fani care au umplut arena Diego Armando Maradona au avut o priveliște frumoasă și înainte de startul partidei. Cea mai sexy jurnalistă sportivă, Diletta Leotta, și-a făcut apariția la centrul terenului, de unde a transmis pentru DAZN.

Diletta Leotta, apariție sexy la Napoli - Salernitana 

Italianca a surprins pe toată lumea cu anunțul făcut în urmă cu o lună și jumătate, când le comunica urmăritorilor săi că este însărcinată. Ea și Loris Karius așteaptă primul copil, iar de la anunțul sarcinii, Diletta nu s-a sfiit să își arate burtica. 

Mai mult, jurnalista a optat mereu pentru ținute mulate, care să îi pună în continuare formele în evidență, iar meciul de duminică seară nu a făcut excepție. Diletta a purtat o rochie mulată, însă unii fani au fost extrem de nemulțumiți din cauza culorilor alese, aceasta optând pentru o rochie în alb și negru, culorile lui Juventus. 

Urmăritorii s-au întrecut în comentarii, mulți complimentând-o pentru aparițiile sale, însă câțiva au și „certat-o” pentru că s-a îmbrăcat în culorile lui Juventus pe stadionul lui Napoli. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!