GALERIE FOTO Superba soție a lui Lewandowski, deținătoare de centură neagră, ofertată să intre în MMA! Cum a putut reacționa atacantul: „Anna, ce faci?” 

Robert Lewandowski Anna Lewandowska MMA Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 12:02
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 12:09

Anna Lewandowska (34 ani) formează un cuplu cu Robert Lewandowski de 15 ani, cei doi fiind căsătoriți din 2013. 

Anna Lewandowski are o poveste superbă de viață. Medaliată în karate, unde are și centură neagră, Anna s-a retras din karare în 2013, la scurt timp de la nuntă. De atunci, aceasta a devenit un antrenprenor de succes, nutriționist și antrenor de fitness. 

Recent, Anna a fost ofertată să facă „saltul” în lumea artelor marțiale mixte și să încerce să evolueze în MMA. Chiar ea a recunoscut că s-a întâlnit cu Slawomir Peszko, proprietarul KSW, cea mai mare federație de MMA din Europa. Acesta i-a propus Annei să intre în competiție.

Anna Lewandowska, ofertată să intre în MMA! Cum a reacționat soțul său 

Deși inițial a fost încântată de idee, Anna a recunoscut în cadrul unui podcast cum s-a desfășurat totul. 

„A fost o situație amuzantă. Am băut o cafea cu patronul de la KSW și mi-a spus să încerc ceva nou. A calculat că sunt doi ani de pregătire, doi antrenori. I-am spus că prima dată vreau să vorbesc cu soțul meu”, a dezvăluit Anna Lewandowska conform eldesmarque.com

Totodată, Anna a povestit că atacantul Barcei a aflat din presă despre subiect și jucătorul nu s-ar fi arătat încântat: „Am ieșit de la întâlnire și la o oră distanță a apărut această informație în presă. Soțul meu a aflat și m-a întrebat: 'Anna, ce faci? Ce înseamnă articolele astea?' Odată i-am zis lui Robert că dacă nu aș fi soția lui probabil aș participa la un astfel de eveniment”.

Anna Lewandowska, trei medalii la Mondialele de karate

Cum de o fată atât de frumoasă își poate canaliza toate orele libere pe antrenamente draconice, într-un sport dur? Întrebarea care i se adresa frecvent îi pisa creierul, dar Anna se alimenta cu încă un vagon de ambiție. 

Nu a driblat niciodată școala și, chiar dacă se ducea cu cearcăne adânci la antrenamente, își folosea tot rezervorul de energie pentru a progresa. Componentă a clubului Pruszkow Karate, Anna a cucerit la Mondiale trei medalii și la Europene a urcat de șase ori pe podium. Ghidată în carieră pe principiul "cea mai mare înfrângere e renunțarea la visuri", karateka din Lodz își atingea obiectivul care i-a străfulgerat mintea pe când avea șase ani.  

Anna Lewandowska și mesajul cel mai puternic

Sportul a educat-o și a învățat-o cum să-și împingă limitele la maximum. Dar a și învățat-o cum să ducă o viață sănătoasă și cum să nu se abată niciodată de la vechiul dicton latin Mens sana in corpore sano (Minte sănătoasă într-un corp sănătos). 

În 2013 și-a luat diploma de nutriționist și, imediat, și-a lansat un blog, intitulat Healthy Plan by Ann.

Succesul a motivat-o. 

În consecință, Anna Lewandowska și-a orientat atenția către a transmite din toate cunoștințele ei publicului larg. A publicat în 2014 cartea "Lead a Healthy and Active Life with Anna Lewandowska", în care le transmite cititorilor cum își pot schimba alimentația într-una sănătoasă. La puțin timp după a mai publicat o carte: Foods by Ann. 

Sportul care i-a îndulcit sufletul i-a netezit drumul spre ceea ce e azi, nutriționist și antrenoare de fitness apreciată în lumea întreagă. Iar din lista "elevilor" săi nu lipsește nici soțul său, Robert Lewandowski.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!