GALERIE FOTO Sportiva acuzată că își folosește corpul pentru click-uri a lămurit misterul. Ce a răspuns la întrebarea: "Sânii tăi sunt naturali?"

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Mai 2022, 18:33
Data actualizarii: Joi 26 Mai 2022, 19:05

Paige Spiranac (29 de ani) este una dintre cele mai cunoscute sportive la nivel internațional.

Americanca a făcut carieră la nivel profesionist în golf, însă a renunțat la această carieră și s-a axat pe activitatea în social media, însă mai participă și la competiții de amatori.

Urmărită de peste 3,3 milioane de oameni, sportiva de 29 de ani are o strânsă legătură cu fanii ei și le răspunde acestora de câte ori are ocazia.

În cadrul unei sesiuni de întrebări, Gabriela Spiranac a lămurit unul dintre cele mai mari mistere în ceea ce o privește, naturalețea bustului impresionant.

"Întrebarea pe care o primesc cel mai des! Sunt destul de secretoasă în acest sens și nu prea am răspuns direct până acum. Dar astăzi o voi face. Da, sunt sânii mei naturali", a răspuns americanca. 

Nu renunță la hainele provocatoare

În cadrul unui podcast, ea a vorbit despre ținutele pe care și le alege. Fosta jucătoare de golf nu vrea să renunțe la stiul ei vestimentar, mai ales că are peste 3 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 4 milioane de urmăritori pe Facebook care o susțin.

"După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori. 

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: 'Este striperiță, face filme pentru adulți'. Iar eu sunt: 'Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte", a povestit Paige Spiranac, pentru Stripe Show Podcast.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!