Cea mai sexy jucătoare de golf, atac fără rețineri la adresa unui sportiv legendar: „Nu e cel mai bun nici măcar la el acasă!”

Paige Spiranac NFL Tom Brady Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Februarie 2022, 21:37
Data actualizarii: Sambata 05 Februarie 2022, 21:38

Paige Spiranac (28 ani) este una dintre cele mai frumoase jucătoare de golf. 

Tânăra a devenit faimoasă pentru aparițiile sale de pe teren, fascinându-i pe urmăritorii săi cu formele sale. Paige este una dintre cele mai frumoase, dar și printre cele mai faimoase jucătoare de golf, iar frumusețea și fotografiile extrem de sexy postate pe rețelele de socializare au transformat-o și într-un influencer de succes. 

Recent, jucătoarea a vorbit despre Tom Brady (44 ani), legendarul jucător de fotbal american care și-a anunțat retragerea în urmă cu câteva zile. 

Paige Spiranac, reacție dură la adresa lui Brady

Într-un clip realizat pentru Points Bet, Paige a vorbit despre Tom Brady, criticându-i cu vehemență pe cei care îl consideră pe sportiv drept cel mai bun jucător din NFL din toate timpurile. 

„Tom Brady nu este nici măcar cel mai bun din propria casă, să fim serioși, Gisele e cea mai tare. Urăsc discuția asta, pentru că sunt diferite categorii pentru cei care ar putea fi numiți drept cei mai buni. 

Te gândești la cel mai bun entertainer din toate timpurile, Conor McGregor, vorbești despre cel mai influent atlet, Muhammad Ali, vorbim despre atletul cu cel mai mare impact în sportul pe care îl practică, Tiger Woods. Dacă vorbim despre cel mai bun sportiv olimpic din toate timpurile, atunci el e Michael Phelps. 

Dar când mă gândesc la cel mai bun din toate timpurile, nu există altul decât Michael Jordan”, și-a exprimat Spiranac părerea, citată de Golf Magic

  • Tom Brady are mai multe victorii în Super Bowl decât orice echipă din NFL, şase cu Patriots (2002, 2004, 2005, 2015, 2017, 2019) şi una cu Buccaneers (2021), din zece prezenţe. El este singurul jucător care a câştigat un Super Bowl în trei decenii diferite.
  • Brady şi-a petrecut primii 20 de ani ai carierei la New England Patriots, înainte de a se muta la Tampa Bay, cu un contract de doi ani, în martie 2020, în valoare de 50 de milioane de dolari.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!