GALERIE FOTO S-a lăsat de tenis și s-a reprofilat rapid! Tânăra sexy care visează să devină cel mai mare influencer 

Rachel Stuhlmann Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 14:44
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 14:45

Rachel Stuhlmann (30 de ani) s-a retras din tenis și a început să activeze în jurnalism. 

Tânăra aspiră să devină „noua Paige Spiranac” a tenisului odată cu retragerea din sport. Rachel este fostă tenismenă americană, iar odată cu încheierea ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, povestea sa a fost relatată de cei de la Tennis World USA. Fosta sportivă a jucat tenis la Universitatea din Missouri în perioada 2010-2014, însă s-a reprofilat, iar acum lucrează în presă. 

Rachel s-a remarcat însă prin postările extrem de sexy pe care le face pe rețelele de socializare, acolo unde a căpătat o popularitate tot mai mare. Fosta sportivă a dezvăluit că își dorește să devină cel mai important influencer din tenis, așa cum Paige Spiranac promovează golful. 

Rachel Stuhlmann, gata să devină „Paige Spiranac” din tenis 

„Paige își face treaba cu golful, e o persoană incredibilă, de la care caut să mă inspir, însă nu are legătură cu tenisul. În cazul meu, mi-ar plăcea să atrag atenția asupra tuturor turneelor diferite la care vreau să merg. Principalele obiective sunt să fac jocul mai popular și relevant.

Orice se aliniază cu asta, am spus întotdeauna da oportunităților care au legătură cu jocul și continui să creez conținut în jurul sportului, să fac lumea să fie încântată de asta și să le arăt poveștile de viață diferite ale jocului, într-un sens pozitiv. 

Îmi place ce face Paige în golf și încerc și eu să fac asta în tenis. Simt că sunt de ceva timp inspirată de Paige”, a spus Rachel conform sursei citate. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!