GALERIE FOTO Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez s-a fotografiat alături de Georgina și cei cinci copii

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 23:38
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 23:50

Cristiano Ronaldo a postat prima imagine în care apare alături de familia sa, inclusiv micuța care s-a născut în urmă cu câteva zile.

Starul portughez trece printr-o perioadă dificilă, după ce unul dintre gemeni a decedat la naștere, însă acum încearcă să se bucure alături de familie de micuța care a ajuns acasă. 

"Casă, scumpă casă. Gio și fetița noastră sunt împreună cu noi. Vrem să le mulțumim tuturor pentru mesajele frumoase. Suportul vostru este important și am simțit dragostea și respectul pentru familia noastră. Acum este momentul să ne bucurăm de micuța care a venit în viețile noastre", a scris Ronaldo la poza în care apare alături de Georgina și cei cinci copii.

Cristiano Ronaldo, prima reacție după gestul superb al fanilor lui Liverpool

În minutul 7 al partidei câștigate clar de Liverpool, scor 4-0, fanii lui Liverpool s-au ridicat în picioare, au aplaudat și au cântat "You'll Never Walk Alone" în semn de susținere față de Cristiano Ronaldo.

Starul portughez a ținut să le mulțumească fanilor lui Liverpool prin intermediul rețelelor sociale, atașând și clipul cu momentul emoționant de pe Anfield.

"O lume, un sport, o familie globală. Mulțumesc, Anfield. Eu și cei din familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect și compasiune", a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

Cristiano Ronaldo a anunțat că unul dintre gemeni a murit la naștere!

Fotbalistul a postat pe contul de Instagram un mesaj semnat în numele său și al iubitei sale, Georgina Rodriguez, în care le oferea fanilor tragica veste. 

"Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinți o pot simți. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie. 

Ne-ar plăcea să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem respectuos să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil. 

Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru toteauna", se arată în mesajul postat de Ronaldo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!