Momentul în care Răzvan Lucescu spune că și-a făcut de rușine tatăl: "Am înghețat, m-am simțit groaznic!"

Razvan Lucescu Mircea Lucescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 23:20
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 23:20

Răzvan Lucescu (52 de ani) a povestit un episod din tinerețe, când recunoaște că a greșit față de tatăl său.

Întrebat dacă și-a făcut vreodată familia de rușine, actualul antrenor de la PAOK Salonic a povestit un episod mai puțin cunoscut, din anul 1991, când a luat o parte din banii tatălui său, Mircea Lucescu, fără să-l anunțe.

Răzvan Lucescu, despre momentul în care l-a făcut de rușine pe Mircea Lucescu

În 1991, Răzvan Lucescu avea 22 de ani și era portar la Sportul Studențesc. Ulterior, a mai evoluat pentru AC Crema, FC Național, Rapid, FC Brașov și FC Bacău.

"Era în 1991, după Revoluție, după primul an al tatălui meu în Italia ca antrenor. A avut niște bani pe care i-a strâns și trebuia să-i investească într-o chestie mică. S-a gândit cu niște prieteni să pornească o afacere. Mi-a zis de bani unde sunt, să am grijă. Am avut nevoie și am luat de acolo fără să-i spun. Când s-a întâlnit cu prietenii lui pentru a stabili ce are de făcut, am fost și eu prezent. 

L-am chemat pe unul dintre ei și l-am rugat: 'Vezi că acolo sunt atâția bani, mai puțini cu atât. Eu îi voi da mâine fără probleme, dar încearcă să mă ajuți!'. Ne-am așezat la masă. Celălalt prieten a înțeles că ceva nu e în regulă. Tata a pus mâna pe masă și a zis: 'Stop! Răzvan, aici sunt mai puțini bani. Este adevărat?'. 

Am înghețat, m-am simțit groaznic, a fost un lucru la care tatăl meu nu s-ar fi așteptat. M-am simțit înfiorător, n-am avut ce face. A fost o rușine incredibilă. Aveam 20 de ani. Am trecut și peste asta și am mers înainte", a spus Răzvan Lucescu, la emisiunea "40 de întrebări", de la Kanal D.

După retragerea din cariera de fotbalist, Răzvan Lucescu a antrenat la Rapid în două mandate (2004-2007 și 2012-2012), iar în sezonul 2005/2006 a ajuns cu giuleștenii până în sferturile de finală ale Cupei UEFA. Antrenorul a mai pregătit FC Brașov, naționala României, El Jaish, Petrolul, Skoda Xanthi, Al Hilal, iar în prezent se află sub contract cu grecii de la PAOK Salonic.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!