VIDEO EXCLUSIV „Asta s-a întâmplat!” Adevăratul motiv al plecarii lui Răzvan Lucescu de la națională, în 2011. De ce refuză să revină

Răzvan Lucescu (52 de ani) se numără printre posibilii înlocuitori ai lui Mirel Rădoi pe banca tehnică a României.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 14:05
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 14:25

Lucescu jr. a mai ocupat banca tehnică a naționalei între aprilie 2009 și iunie 2011, când în 21 de meciuri a bifat 8 victorii, 5 egaluri și 8 înfrângeri.

Potrivit jurnalistului Cristi Costache, un apropiat al lui Lucescu, acesta nu mai dorește în momentul de față să revină la națională, deoarece a rămas cu un gust amar după prima experiență și „a devenit mai egoist în activitatea sa”.

„A plecat cu un gust amar de la echipa națiolă din cauza relației pe care a avut-o cu Mircea Sandu. Nu mă interesează, nu aș vrea să dezvolt cauzele. 

Cert este că a plecat mâhnit și s-a produs o schimbare a omului Răzvan Lucescu din acel moment. Nu a mai fost același Răzvan, parcă a devenit și puțin mai egoist în activitatea sa. Eu nu mai văd posibilă o întoarcere a lui Răzvan la echipa națională”, a spus jurnalistul Cristi Costache la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Răzvan Lucescu se află acum sub concract cu PAOK, ocupanta locului trei în campionatul Greciei, cu 19 puncte, șapte mai puține decât ocupanta primei poziții, Olympiakos.

Lucescu jr. are opt titluri în palmares: Campionatul în Grecia și două Cupe ale Greciei, titlul și Cupa în Arabia Saudită, dar și Cupa Campionilor Asiei cu Al-Hilal. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!