GALERIE FOTO "Mă întreb de câte ori s-a dat zoom". Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au pozat în mare, iar fanii au fost în delir

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Ianuarie 2024, 10:29
Data actualizarii: Joi 11 Ianuarie 2024, 10:52

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au profitat de câteva zile libere și au petrecut alături de copii. 

Cei doi au postat o fotografie pe conturile de Instagram, în care apar îmbrățișați, îmbrăcați în costume de baie, iar fanii nu au putut să nu remarce siluetele perfect lucrate.

Atât Cristiano Ronaldo, cât și Georgina Rodriguez sunt împătimiți ai exercițiilor fizice și se pot lăuda cu corpuri bine lucrate și tonifiate. 

Cum l-a cunoscut Georgina Rodriguez pe Cristano Ronaldo 

Georgina Rodriguez și Cristiano Rodriguez formează unul dintre cele mai de succes cupluri la nivel internațional. Cei doi formează un cuplu din 2016, după ce s-au întâlnit în perioada în care lucra într-un magazin Gucci din Madrid. 

"Când l-am văzut, mi s-a părut atât de minunat încât mi-a fost rușine să mă uit la el. Să zicem că am simțit fluturi în stomac.

Prima întâlnire a fost când lucram la Gucci, ca asistent de vânzări. După câteva zile ne-am revăzut la un eveniment. Atunci am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, a fost dragoste la prima vedere", a povestit Georgina Rodriguez. 

Pact solid între Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo

Presa spaniolă a dezvăluit că tânăra de 29 de ani este trecută drept mamă în actele gemenilor Eva și Matteo, nu doar pentru Alana și Bella Esmeralda. 

"Știu dintr-o sursă foarte solidă, apropiată Georginei, că în acte nu este mamă doar pentru Alana și Bella Esmeralda, pe care le-a născut, ci și pentry gemenii Eva și Matteo. Nu sunt copiii ei biologici (n.r. gemenii), dar sunt trecuți ca fiind copiii ei.

Pe 18 decembrie 2018, Georgina a călătorit singură de la Torino la Lugano, pentru a o înregistra pe Alana Martina la consulatul portughez din orașul elvețian. Tot atunci au fost înscriși și Eva și Matteo, născuți în 2017.

Argentinianca avea asupra ei o procură semnată de Cristinao, care îi dădea drepturi depline asupra acestei chestiuni", a declarat jurnalista Maya Oliveira, citat de AS.

În plus, în cadrul contractului prenupțial semnat între cei doi, în caz de despărțire, Georginei Rodriguez i-ar reveni proprietatea din La Finca și 100.000 euro lunar, pe viață.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!