FOTO ȘI VIDEO Cristiano Ronaldo, cadou de 80.000 de dolari pentru mama lui! Bolidul pe care i l-a cumpărat în ziua în care femeia a împlinit 69 de ani 

Cristiano Ronaldo Maria Dolores Dos Santos Aveiro Porsche Cayenne Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Ianuarie 2024, 14:31
Data actualizarii: Joi 04 Ianuarie 2024, 14:31

Cristiano Ronaldo (38 ani) este cel mai bine plătit fotbalist din lume, având un salariu recoord la Al-Nassr. 

Salariul superstarului portughez este estimat la 200 de milioane de dolari pe sezon, astfel că nu s-a uitat la bani când a fost nevoit să îi caute mamei sale un cadou, cu ocazia zilei sale de naștere. Maria Dolores Dos Santos Aveiro a împlinit 69 de ani pe 31 decembrie. 

Ce mașină i-a cumpărat Cristiano Ronaldo mamei sale 

Atacantul lui Al-Nassr i-a oferit un cadou deosebit mamei sale, care s-a ocupat atât de creșterea sa și a fraților săi, dar și de creșterea copiilor lui Cristiano Ronaldo. Portughezul și-a luat familia și au zburat împreună în Madeira, pentru a sărbători aniversarea mamei sale, dar și Revelionul în țara natală. 

Fotbalistul nu s-a rezumat la prezența sa drept cadou, ci i-a achiziționat Mariei Dolores un bolid de lux, care a costat aproximativ 80.000 de dolari. E vorba despre un Porsche Cayenne nou, pe care mama lui Cristiano Ronaldo l-a primit înfășurat într-o fundă roșie. 

Surorile lui Cristiano Ronaldo au filmat-o pe Maria Dolores plângând în momentul în care nepotul său, Cristiano Ronaldo Jr., îi arată cadoul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!