GALERIE FOTO Ivana Knoll nu se dezminte după ce Croația s-a calificat la EURO 2024. Promisiunea celei mai cunoscute susținătoare a naționalei

Ivana Knoll Croatia EURO 2024 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 21:12
Data actualizarii: Joi 23 Noiembrie 2023, 21:10

Ivana Knoll a devenit celebră după prezența la Campionatul Mondial din Qatar, unde și-a susținut naționala favorită, Croația.

Modelul de 30 de ani s-a făcut remarcată datorită ținutelor incendiare pe care le-a purtat pe durata competiției, iar de atunci popularitatea sa a crescut vertiginos, fiind invitată la diferite evenimente în întreaga lume. 

După calificarea Croației la EURO 2024, turneu ce va fi difuzat pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO, Ivana Knoll a făcut o promisiune, transmițând că va fi prezentă în Germania. 

"D-abia aștept vara următoare să merg în draga mea Germanie", a scris Ivana Knoll pe rețelele de socializare. 

Detalii despre siluetă, oferită chiar de Ivana Knoll

 Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!