FOTO ȘI VIDEO Imaginile momentului din Anglia! Erling Haaland le-a vândut fanilor înghețată, îmbrăcat în pijama: "Nu mă așteptam la așa ceva"

Erling Haaland Ejaz Azam Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Iunie 2023, 07:45
Data actualizarii: Vineri 16 Iunie 2023, 07:59

Transferat de un sezon la Manchester City, Erling Haaland a reușit deja să câștige trei trofee importante și să stabilească mai multe recorduri în Premier League. 

După succesul din finala UEFA Champions League, cei de la Manchester City s-au putut bucura așa cum trebuie de tripla istorică realizată și au sărbătorit alături de fani în timpul unei parade organizate în orașul englez. 

Erling Haaland le-a vândut înghețată fanilor
 

Ejaz Azam, patronul unui 'camion' de înghețată a povestit pentru The Oldham Times întâmplarea neașteptată de care a avut parte în timpul paradei.

"M-au contactat (n.r. - cei de la Manchester City) pentru paradă în urmă cu o săptămână. Am servit vreo 200-300 de bucăți, apoi Haaland a venit la mine și mi-a spus 'vreau una albastră'. Apoi a continuat 'lasă-mă să intru, să servesc și eu'.

A servit 10-15 clienți, apoi și-a făcut înghețata lui despre care mi-a zis că este incredibilă.

Nu mă așteptam la așa ceva. De la City doar pe el îl cunosc. Este un jucător foarte bun. Am fost foarte fericit, să fiu sincer", a relatat Azam.

Bonusuri uriașe pentru Erling Haaland la Manchester City 
 

Atacantul norvegian a încheiat sezonul golgheter în Premier League și a reușit și "tripleta" alături de Manchester City, chiar în primul său an petrecut ca jucător al "cetățenilor".

Publicația The Sun informa, în urmă cu o lună, că Erling Haaland ajunge la încasări de 5.6 milioane de euro din bonusuri dacă Manchester City face tripla, ceea ce s-a și întâmplat.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!