VIDEO Imagini interzise! A dus o stripteuză în tribune și a început să arunce cu bani pe ea la meciul Chicago Bulls - LA Lakers

Chicago Bulls LA Lakers Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Aprilie 2023, 18:10
Data actualizarii: Luni 03 Aprilie 2023, 18:56

Duelul dintre Chicago Bulls și LA Lakers, două dintre cele mai importante echipe din NBA, a adus în atenția publicului imagini șocante. 

Un fan de-ai lui Chicago Bulls a recurs la un gest extrem în timpul meciului favoriților, pierdut în fața lui LA Lakers, 110-121. Acesta a profitat de loja pe care o deținea la „United Center” și a dus acolo o stripteuză profesionistă, pe care a filmat-o în timp ce dansa lasciv. 

Un fan a dus o stripteuză la meciul dintre Bulls și Lakers 

Femeia era aproape dezbrăcată, purtând un slip minuscul și un sutien și a fost filmată în timp ce dansa lasciv în lojă, pe fundal văzându-se meciul în plină desfășurare. Fanul care a făcut gestul șocant nu s-a oprit însă și a început să arunce cu bani pe strpiteuză, dar și spre publicul aflat sub loje. 

Momentul a fost filmat și postat pe rețelele sociale, strângând numeroase vizualizări, dar și multe reacții negative. Cu toate astea, stripteuza a avut mare succes, după cum a dezvăluit chiar ea într-un interviu. Pretty Rebel, pe numele său de scenă, a declarat că a primit numeroase cereri după ce a apărut dansând la meci, scrie tmz.com

Chicago Bulls investighează cazul și e gata să ia măsuri

Clubul a postat un comunicat în care anunță că investighează situația, asta în contextul în care încalcă în mod clar regulamentul și normele aplicate fanilor. „Investigăm cele întâmplate. Este vorba despre o încălcare a codului de conduită al fanilor, dar și al decorului pentru locurile premium. Nu suntem de acord cu acest tip de comportament și am luat măsurile adecvate pentru a trata această problemă”, se arată în comunicat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!