Wuhan Stiri

Imagini incredibile cu doctorii infectati cu coronavirus! Ce s-a intamplat cu pielea lor dupa tratament 

Pandemia de coronavirus a aratat numeroase simptome diferite, insa cele mai ciudate au fost intalnite la doi doctori din Spitalul Central din Wuhan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Aprilie 2020, 11:15
Data actualizarii: Marti 21 Aprilie 2020, 11:19

Dr. Yi Fan si Dr. Hu Weifeng, amandoi de 42 de ani, au fost diagnosticati in aceasi zi cu coronavirus, 18 ianuarie. Starea celor doi s-a agravat si au fost nevoiti sa petreaca saptamani bune in spital. 

Cat timp au fost internati, pielea celor doi a devenit neagra in lupta cu virusul mortal. 

Dr. Yi, un cardiolog din China, si-a revenit dupa infectarea cu coronavirus dupa ce doctorii l-au conectat la un aparat de ventilatie mecanica pentru 39 de zile. 

Acesta s-a recuperat aproape complet, dupa cum a declarat pentru CCTV, desi inca nu putea merge fara ajutor. Acesta a spus ca lupta cu virusul i-a afectat sanatatea mentala, la fel ca si conditia fizica si a avut nevoie de consiliere pentru a se recupera. 

Colegul sau, Dr. Hu, a fost intr-o situatie si mai dificila, dupa ce chiar doctorul care l-a tratat a spus ca starea sa mentala a fost afectata grav de virus. 

Dr. Li a declarat ca schimbarea culorii de piele a doctorilor a fost un rezultat al medicamentelor folosite in tratament. 

Modifică setările cookies