GALERIE FOTO Georgina Rodriguez, apariție impunătoare cu cea mai scumpă geantă din lume! Cum arată accesoriul de 340.000 de euro 

Georgina Rodriguez Hermes Birkin iubita lui Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 21:56
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 22:05

Georgina Rodriguez (28 ani) are în posesie una dintre cele mai scumpe genți din lume și nu se sfiește să se afișeze cu ea.

Iubita lui Cristiano Ronaldo a ajuns în centrul atenției datorită relației pe care o are cu superstarul portughez. De atunci, Georgina a devenit un real influencer, iar de la o vânzătoare în celebrul magazin Gucci, a ajuns să dețină o colecție de lux a celor mai scumpe haine și accesorii.

Georgina Rodriguez deține cea mai scumpă geantă din lume: valorează 340.000 de euro

Ultima extravaganță cu care a apărut modelul o reprezintă una dintre cele mai exclusiviste genți. Modelul Birkin de la Hermes este cel mai căutat în rândul iubitoarelor de lux și modă, însă există o geantă din colecție care este specială. E vorba despre modelul 'Diamond Himalaya Birkin', confecționat din piele de crocodil de Nil, având detalii cu diamante. 

Valoarea genții este înfiorătoare, având un preț de nu mai puțin de 340.000 de euro. Piesa a fost făcută în 2017, pentru o colecționară și a ieșit la vânzare la casa de licitații „Christie's din Hong Kong', plătindu-se suma menționată în schimbul său.

Văzând geanta, nume importante mondene precum Georgina, Wanda Nara, Victoria Beckham sau Kim Kardashian și-au comandat o astfel de bijuterie, anunță Mundo Deportivo

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!