GALERIE FOTO | Fiica lui Andrei Vochin a facut DEZVALUIRI despre relatia ei cu Ilie Dumitrescu! "A fost o greseala fata de tatal meu!"

Ilie Dumitrescu Andrei Vochin Teodora Vochin Stiri GALERIE FOTO | Fiica lui Andrei Vochin a facut DEZVALUIRI despre relatia ei cu Ilie Dumitrescu! "A fost o greseala fata de tatal meu!"
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Februarie 2021, 13:34
Data actualizarii: Vineri 26 Februarie 2021, 16:39

Fiica fostului jurnalist, Andrei Vochin, Teodora, nu mai este impreuna cu Ilie Dumitrescu si a vorbit pentru prima data despre fosta relatie. 

Vochin este consilier de 6 ani al presedintelui Federatiei Romane de Fotbal, iar fata lui a povestit cum s-a simtit in relatie alaturi de fostul mare fotbalist al nationalei Romaniei. Teodora Vochin are in prezent 25 de ani, iar singurul ei regret este ca l-a suparat pe tatal ei. 

"Acum nu am o relatie. Am fost focusata pe apartament, pe locul de munca, nici n-am gasit persoana potrivita pana acum.

Orice parinte isi doreste ce e mai bun pentru copilul lui. Tatal meu este un om corect si curat profesional, greselile inerente varstei mele n-as vrea sa se asocieze cu el. Cu siguranta l-a deranjat relatia, a fost o greseala fata de tatal meu. In rest a fost o experienta placuta si cam atat.

Vreau ca un barbat sa ma respecte, sa ma iubeasca, sa ma simt bine in compania lui. Lipsa de loialitate e o jignire profunda pentru mine", a declarat Teodora la Antena Stars.

Cei doi au fost intr-o relatie chiar daca este o diferenta de 25 de ani intre ei. In trecut, Teodora a fost PR la restaurantul pe care Ilie Dumitrescu il detine in Centrul Vechi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!