GALERIE FOTO Diletta Leotta, apariție spectaculoasă la câteva zile după ce a născut: "Deja arăți super fit"

Diletta Leotta Loris Karius Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 19:09
Data actualizarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 19:43

În urmă cu câteva zile, Diletta Leotta și Loris Karius au devenit părinți pentru prima dată. 

Jurnalista italiană a născut chiar de ziua ei o fetiță pe care au numit-o Aria, iar de atunci se bucură de statutul de mămică.

Diletta Leotta a postat câteva fotografii după ce a născut, într-un dintre ele apărând în timp ce plimba bebelușul. Fanii au remarcat imediat faptul că vedeta de 32 de ani și-a revenit în formă destul de rapid după sarcină și au apreciat felul în care arată.

Diletta Leotta, hărțuită la școală 

În cadrul unui interviu, jurnalista a povestit cum a trăit o experiență extrem de neplăcută la școală, cu un profesor care a hărțuit-o. 

"Profesorul de sport, cel care ne forța să purtăm colanți, mi-a dat o palmă la fund o dată și mi-a spus ceva de genul: 'pot să gust din prăjitură?' Nu știam ce insinua, nu am înțeles inițial, am mers acasă și i-am spus imediat tatălui meu, care este avocat. Profesorul a fost imediat suspendat și dat afară de la Institut", a declarat Diletta citată de Gazzetta dello Sport. 

Totodată, vorbind despre cum a fost „tratată” pe stadioanele pe care a mers, prezentatoarea a spus: "m-am simțit adesea rușinată de comentariile legate de aparițiile mele sau de cântecele vulgare din stadion, însă acum s-au oprit, din fericire"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!