GALERIE FOTO "Au câștigat unul datorită iubitului tău". Fanii au ironizat-o pe Diletta Leotta după ce s-a pozat lângă trofeele lui Real Madrid

Diletta Leotta Loris Karius Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Martie 2023, 10:36
Data actualizarii: Miercuri 22 Martie 2023, 11:51

Diletta Leotta are o relație de câteva luni cu Loris Karius.

Cei doi sunt discreți când vine vorba de viața privată, preferând să petreacă cât de mult timp pot împreună departe de ochii curioșilor, ținând cont că portarul neamț evoluează în Premier League, la Newcastle, iar jurnalista lucrează în Italia.

Frumoasa jurnalistă a fost mers în Spania, pe Santiago Bernabeu, pentru a realiza un reportaj despre reamenajarea stadionului, ocazie cu care a postat și câteva fotografii pe contul de Instagram, într-una dintre ele apărând lângă trofeele Champions League cucerite de galactici.

Fanii nu au întârziat să o ironizeze pe italiancă, făcând referire la finala câștigată de Real Madrid în fața celor de la Liverpool, când Loris Karius a făcut mai multe greșeli.

"Au câștigat unul datorită iubitului tău", "Au câștigat la Kiev datorită lui Karius", "Dintre toate trofeele Champions League, fix lângă acela ai găsit să te fotografiezi" sunt doar câteva dintre mesaje.

Loris Karius, portar crescut de VfB Stuttgart și Manchester City, a fost cumpărat de Liverpool în 2016, de la Mainz, pentru 6,2 milioane de euro. Germanul a strâns 49 de meciuri pentru echipa lui Jurgen Klopp, inclusiv finala Champions League din sezonul 2017/2018, contra lui Real Madrid, scor 1-3, când a gafat de mai multe ori.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!