GALERIE FOTO Dezvăluire neașteptată a Ivanei Knoll, înainte de EURO 2024. Fosta Miss Croația și-a dezvăluit vârsta reală

Ivana Knoll Croatia EURO 2024 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 10:44
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 10:54

EURO 2024 începe pe 14 iunie și este transmis în exclusivitate pe PRO TV, PRO ARENA și VOYO.

La turneul final din Germania va fi prezentă și Ivana Knoll, frumoasa croată care a devenit celebră în 2022, după participarea la Cupa Mondială din Qatar.

Tânăra a acordat un interviu pentru publicația Bild, în care a vorbit despre planurile pe care le are la EURO 2024, unde va fi alături de naționala Croației, dar a făcut și o dezvăluire despre adevărata sa vârstă.

"Voi ajunge la Berlin pe 10 iunie. Croația va juca împotriva Spaniei pe 15. Apoi voi merge la Hamburg pentru partida cu Albania. Apoi la Leipzig, pentru meciul cu Italia. Voi urma naționala la toate confruntările, sper să rămână în Germania până în finală.

Nu știu ce ținute voi alege, probabil vor fi idei spontane", a declarat Ivana Knoll. 

Fosta Miss Croația a făcut și o precizare despre vârsta sa, explicând că are doar 26 de ani, nu 31, așa cum s-a scris la Cupa Mondială din Qatar. 

Lotul provizoriu al Croației pentru EURO 2024 

Portari: Dominik Livakovic (Fenerbahce/Turcia), Ivica Ivusic (Paphos/Cipru) și Nediljko Labrovic (Rijeka).

Fundași: Domagoj Vida (AEK Athena), Josip Juranovic (Union Berlin), Josko Gvardiol (Manchester City), Borna Sosa și Josip Sutalo (Ajax), Josip Stanisic (Bayer Leverkusen), Martin Erlic (Sassuolo) și Marin Pongracic (Lecce).

Mijlocași: Luka Modric (Real Madrid), Mateo Kovacic (Manchester City), Marcelo Brozovic (Al-Nassr), Mario Pasalic (Atalanta), Nikola Vlasic (Torino), Lovro Majer (Wolfsburg), Luka Ivanusec (Feyenoord), Luka Sucic (RB Salzburg) și Martin Baturina (Dinamo Zagreb).

Atacanți: Ivan Perisic (Hadjuk), Andrej Kramaric (Hoffenheim), Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb), Marko Pjaca și Marco Pasalic (Rijeka), și Ante Budimir (Osasuna).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!