GALERIE FOTO Spectacol la pompa de benzină! Ivana Knoll a realizat o ședință foto incendiară în timp ce alimenta, îmbrăcată într-o ținută sexy

Ivana Knoll Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Octombrie 2023, 22:32
Data actualizarii: Marti 17 Octombrie 2023, 22:30

Ivana Knoll a devenit cunoscută la nivel internațional după participarea la Campionatul Mondial de fotbal, din Qatar. 

Croata s-a făcut remarcată la competiția care a avut loc în finalul anului 2022 prin aparițiile incendiare din tribune, iar de atunci cota de popularitate i-a crescut foarte mult, fiind invitată la diverse evenimente, în toată lumea. 

În urmă cu câteva zile, Ivana Knoll s-a aflat în Miami și nu a ratat șansa de a realiza o ședintă foto în timp ce alimenta mașina la o benzinărie. Îmbrăcată într-o ținută sumară, tânăra de 30 de ani s-a lăsat pozată în ipostaze incendiare, iar apoi a publicat imaginile pe contul de Instagram, spre încântarea fanilor. 

Ivana Knoll, adevărul despre silueta sa

Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!