Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au pus capăt speculațiilor! Cum s-au fotografiat după ce s-a scris că se vor despărți

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 21:15
Data actualizarii: Marti 17 Ianuarie 2023, 21:26

Cristiano Ronaldo și familia sa s-au mutat în Arabia Saudită, după ce starul portughez a semnat un contract cu Al Nassr

În ultima zi din 2022, Al Nassr a anunțat oficial că l-a transferat pe Cristiano Ronaldo (37 ani), din postura de jucător liber de contract. Clubul din Arabia Saudită l-a convins pe deținătorul a cinci Baloane de Aur cu un salariul anual de 200 de milioane de euro pe sezon. Astfel, în aventura de doi ani și jumătate de la Al Nassr, superstarul portughez ar urma să câștige 500 de milioane de euro.

Chiar dacă în ultima perioadă au apărut informații despre o posibilă separare a celor doi, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez par să fi pus capăt acestor speculații.

Fotbalistul împreună cu familia s-au mutat deja în Arabia Saudită, iar zilele trecute au petrecut o zi împreună într-un parc de distracții, ocazie cu care au postat mai multe fotografii pe rețelele de socializare, iar starul portughez a scris un mesaj sugestiv: "timp de calitate cu cei pe care îi iubesc".

Al Nassr îi face toate poftele lui Cristiano Ronaldo

Pentru a-i face mai lină acomodarea în Arabia Saudită, Al Nassr i-a închiriat un apartament la Four Seasons Hotel în Riad. Locuința are 17 camere, pentru întreaga familie și tot personalul, și o capacitate de 1.000 de metri pătrați. 

Tot acest lux are un cost. Potrivit GoldMyne TV, noua echipă a lui Cristiano Ronaldo va achita aproximativ 300.000 de euro pe lună pentru a-i crea tot confortul superstarului portughez.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!